CV opmaken

Een goede vormgeving van je cv is belangrijk omdat die laat zien dat jij bereid bent om net dat beetje extra te doen. Zorg ervoor dat jouw cv er professioneel uitziet, daarmee onderscheid je jezelf van de rest. In de creatieve sector, waar ik zelf in werk, is dit vanzelfsprekend, maar ook in andere branches wordt het steeds belangrijker. Je moet creatief zijn om in deze wereld, vol afleidingen, onthouden te worden.

Curriculum vitae met karakter

Met de opmaak van je cv help ik graag. Ik maak een ontwerp op basis van jou, en jouw karakter. Ik zorg ervoor dat jouw cv er netjes en professioneel uitziet en volledig in jouw straatje past. Je potentiële nieuwe werkgever krijgt zo meteen een vleugje van jouw persoonlijkheid mee en dat kan net dat beetje extra geven. Een werkgever kan misschien al meteen zien of je binnen het team zult passen en volgens mij heb je daarmee een voorsprong! 

Ontdek nog meer!

Website kapperszaak

Kapperszaak Cisaux in Boxtel, gerund door twee gezellige dames die zich, uiteraard, liever met kapsels dan met websites bezighouden! Gelukkig hou ik me liever met

Bekijk »