Geboortekaartjes maken​

De geboorte van een kindje is een bijzondere gebeurtenis. Ik kan me voorstellen dat je het liefst van de daken af schreeuwt dat jullie kindje geboren is. Een geboortekaartje maken voor heel je familie en al je vrienden is misschien praktischer. Daar kom ik graag bij helpen. Ik luister naar alle wensen en kom ook zelf met ideeën en voorstellen. We kijken samen welk formaat en welke vorm en stijl het beste past. We gaan net zolang door tot het kaartje helemaal perfect is! 

Geboortekaartjes bestellen

Nadat we het perfecte ontwerp hebben gevonden laten we het even rusten. Is het kaartje een week later nog steeds het perfecte ontwerp? Super! Dan gaan we kijken naar de verdere uitwerking. Er zijn een aantal dingen die we in de gaten moeten houden. Welke druktechniek sluit het beste aan bij het ontwerp? Offset of digitaal drukken? De oplage speelt hier een rol in. Welke afwerking is het mooist? Glanzend of juist mat? Ik adviseer je hier graag in.  

Ontdek nog meer!

Magazine

Familiemagazine

Afgelopen februari werd mijn Opa 80 jaar. Een bijzondere gebeurtenis waarbij ik een speciaal cadeau wel op zijn plaats vond. Mijn Opa is een echte

Bekijk »

Website kapperszaak

Kapperszaak Cisaux in Boxtel, gerund door twee gezellige dames die zich, uiteraard, liever met kapsels dan met websites bezighouden! Gelukkig hou ik me liever met

Bekijk »

Stickers maken

Jezelf, je product of een boodschap promoten? Stickers zijn hier ideaal voor. Je hebt stickers in vele soorten en maten, er is van alles mogelijk!

Bekijk »