Pak je slingers

(en versier het leven!)

Evenement organiseren

Een evenement kan van alles zijn, bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje, een diploma-uitreiking of een jubileum. Ik draag graag een grafisch steentje bij aan zo’n project.  Jij wil natuurlijk dat jouw evenement perfect verloopt en dat snap ik helemaal! Door middel van leuke creatieve uitnodigingen zoals interactieve landingspagina’s, gestylde posters en vele andere hulpvolle uitingen, vinden we samen de oplossing die het beste bij jouw evenement past.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Samen bedenken we, als jij dat wil, een thema voor jouw evenement en hangen we daar een persoonlijke stijl aan vast. Deze stijl vormt dan als het ware een rode draad door de creatieve uitingen heen. Zo zet je meteen een bepaalde sfeer neer, waar ook je genodigden op in zullen springen. Op deze manier wordt jouw evenement herkenbaar en het allerbelangrijkste; niet snel vergeten. Een herinnering voor altijd kun je wel zeggen!

Monsterlijke evenementen

Bekijk hier evenementen waar ik mijn tanden in heb gezet.

Stickers maken

Jezelf, je product of een boodschap promoten? Stickers zijn hier ideaal voor. Je hebt stickers in vele soorten en maten, er is van alles mogelijk!

Bekijk »