Diploma-uitreiking

Jaja, je raadt het al… Ik ben afgestudeerd als grafisch vormgever. Daar hoorde natuurlijk een passend feestje bij en misschien nog wel belangrijker: een passende uitnodiging!

Slagingsfeestje

Omdat ik mijn familie en vrienden altijd als een bron van inspiratie zie besloot ik dat juist zij een biertje verdiend hadden. Ik heb een foto van mezelf laten maken met “de desbetreffende biertjes”. Die foto heb ik vervolgens gefotoshopt, zodat het net lijkt of ik voor mijn oude school sta, en voilà, de uitnodiging kreeg vorm. Ook heb ik nog bierviltjes laten afdrukken met daarop de korte versie van de uitnodiging. En die kon je meteen gebruiken voor je biertje!

Ontdek nog meer!

Eerste woordjesboek

Toen mijn neefje Tobias 2 jaar werd besloot ik om zijn eerste woordjes vast te leggen in een persoonlijk ”eerste woordjesboek”.  Wat ik vooral erg

Bekijk »

Interieur peuterkamer

In kinderkamers zijn kleuren en materialen uitstekend te combineren tot één geheel. Leuke, felgekleurde muren gecombineerd met meubeltjes, speelgoed en beddengoed. Ik vind het altijd

Bekijk »

Stickers maken

Jezelf, je product of een boodschap promoten? Stickers zijn hier ideaal voor. Je hebt stickers in vele soorten en maten, er is van alles mogelijk!

Bekijk »