Oudejaarsparty “Happy focking new year”

Een oudejaarsparty voor een vriendengroep. De plannen om te gaan gourmetten waren er al, maar ze konden nog wel wat extra’s gebruiken. Daar heb ik de groep dit jaar mee geholpen. Eerst heb ik een stijl bedacht, om die als het ware als rode draad door de avond te laten lopen. In deze stijl heb ik posters en verzoekkaartjes (kaartjes om muziek aan te vragen) ontworpen. Als entertainment heb ik een spel uitgewerkt, genaamd ‘Ranking the Friends’, gebaseerd op de tv-show ‘Ranking the Stars’.

Ranking the Friends

Een aantal dagen voor oudjaar lieten we alle genodigden de antwoorden op een aantal meerkeuzevragen invullen. We legden ze een stelling voor, waarop zij moesten kiezen uit een lijst van namen. Bijvoorbeeld: “Wie zou er het langste overleven op een onbewoond eiland?” Hier heb ik een speciale landingspagina voor gemaakt. Dit was tevens een mooie online-uitnodiging, waar ook alle informatie over de avond op te vinden was.

Ik heb al deze antwoorden verwerkt in een film, die op oudejaarsavond afgespeeld werd op de televisie, onder begeleiding van een quizmaster. Alle stellingen kwamen nu nog eens voorbij. Deze keer was het bedoeling om te stemmen op degene, waarvan jij dacht dat hij of zij de meeste stemmen zou hebben gekregen. Vlak daarna kreeg je per stelling de uitslag te zien.
 

Degene met de meeste juiste antwoorden won een prijs; een handmade mysterybox met een verzameling van spraakmakende cadeaus.

Ontdek nog meer!

Fotoreportage Spanje

Vakantie? Camera! Ik ga op vakantie en ik neem mee… Bij mij staat mijn (opgeladen!) camera bovenaan dit lijstje. Het klinkt misschien cliché maar reizen

Bekijk »