Jan de Fitkliniek

Omdat we even niet naar de sportschool kunnen, halen we de sportschool gewoon naar huis! Vroeger heette het gebouw waar ik woon Jan de Witkliniek. Vandaar de naam: Jan de Fitkliniek. Nadat ik thuis wat plek vrij had gemaakt, een aantal spiegels én een whiteboard had opgehangen kon ik aan de slag! 

Thuis sporten

Beginnend bij weektrainingsschema’s. Hiervoor heb ik het internet afgestruind voor verschillende sportoefeningen waar geen of niet te veel materiaal voor nodig is. Sommige oefeningen waren niet meteen duidelijk met alleen een benaming, daar heb ik een oefeningskaartje bij gemaakt. Om deze trainingschema’s en oefeningskaartjes in een mooie vormgeving te gieten ontstond als snel het Jan de Fitkliniek logo! De huisstijl is ontstaan uit de kleuren en fonts in het logo.

Naast losse oefeningen doe ik ook graag een Body Balance les. Dit is wel zo fijn als iemand het eerst voor doet, oftewel: filmen! De Body Balance lessen duren gemiddeld 45 min.

Omdat mijn vrienden en familie ook graag gebruik willen maken van de Fitkliniek, leek het me wel zo handig mijn trainingschema’s en Body Balance filmpjes ook online beschikbaar te stellen. Ik heb een landingspagina met wachtwoord opgemaakt. Dit wil zeggen dat je, voor je de pagina kunt zien, eerst een wachtwoord moet invullen. 

Als laatste en puur voor de lol heb ik ook nog een ledenpasje opgemaakt.

Ontdek nog meer!

Eerste woordjesboek

Toen mijn neefje Tobias 2 jaar werd besloot ik om zijn eerste woordjes vast te leggen in een persoonlijk ”eerste woordjesboek”.  Wat ik vooral erg

Bekijk »

Website kapperszaak

Kapperszaak Cisaux in Boxtel, gerund door twee gezellige dames die zich, uiteraard, liever met kapsels dan met websites bezighouden! Gelukkig hou ik me liever met

Bekijk »