Verjaardagsfeest “Oh die Jennum!”

Het thema van dit verjaardagsfeest is “een Amerikaanse party”, een feest waarbij de genodigden zelf iets te eten of drinken meebrengen. Om te voorkomen dat iedereen hetzelfde meebrengt hebben we gekozen voor een online-uitnodiging. Op de landingspagina kunnen de gasten kiezen uit meerdere opties, in dit geval eten of drinken, om mee te nemen naar het feest. Door middel van dit contactformulier komt het antwoord direct per e-mail bij de organisator aan.

Speciaal voor deze landingspagina heb ik foto’s gemaakt van de jarige. De header heb ik gefotoshopt om net dat extra ”wauw-effect” te creëren. Ook heb ik een aftelklok geplaatst op de pagina. De klok liep af tot aan het begin van het feest, dit om de spanning vast op te wekken.

28ste verjaardag vieren

De landingspagina gaf de sfeer van het feestje al goed weer: een bonte kermis. Precies zoals de jarige en ik het voor ogen hadden. De kleuren op de webpagina heb ik ook bij de decoratie van het feest gebruikt. Zo heb ik bijvoorbeeld glazen potten in diezelfde kleuren geschilderd. Simpel, maar het zorgde er wel voor dat alles één geheel werd, en dat zie ik graag!

Ontdek nog meer!

Fotoreportage Egypte

Vakantie? Camera! Ik ga op vakantie en ik neem mee… Bij mij staat mijn (opgeladen!) camera bovenaan dit lijstje. Het klinkt misschien cliché maar reizen

Bekijk »

Website kapperszaak

Kapperszaak Cisaux in Boxtel, gerund door twee gezellige dames die zich, uiteraard, liever met kapsels dan met websites bezighouden! Gelukkig hou ik me liever met

Bekijk »