Verjaardagsfeest “Oh die Jennum!”

Het thema van dit verjaardagsfeest is een Amerikaanse party, een feest waarbij de genodigden zelf iets te eten of drinken meebrengen. Om te voorkomen dat iedereen hetzelfde meebrengt hebben we gekozen voor een online-uitnodiging. Op de landingspagina kunnen de gasten kiezen uit meerdere opties, in dit geval eten of drinken, om mee te nemen naar het feest. Door middel van dit contactformulier komt het antwoord direct per e-mail bij de organisator aan.

Speciaal voor deze landingspagina heb ik foto’s gemaakt van de jarige. De header heb ik gefotoshopt om net dat extra ”wauw-effect” te creëren. Ook heb ik een aftelklok geplaatst op de pagina. De klok liep af tot aan het begin van het feest, dit om de spanning vast op te wekken.

28ste verjaardag vieren

De landingspagina gaf de sfeer van het feestje al goed weer: een bonte kermis. Precies zoals de jarige en ik het voor ogen hadden. De kleuren op de webpagina heb ik ook bij de decoratie van het feest gebruikt. Zo heb ik bijvoorbeeld glazen potten in diezelfde kleuren geschilderd. Simpel, maar het zorgde er wel voor dat alles één geheel werd, en dat zie ik graag!

Ontdek nog meer!

Zangduo Tim&Emiel

De aangewezen personen om jouw feest om te toveren in een spektakel! Laat het feest maar beginnen met deze feestelijke promotie! Voor deze heren heb

Bekijk »

Herfst fotoshoot

Happy herfst! Heerlijk die herfstkleuren! Lekker om met de hond en mijn camera op pad te gaan. De gekleurde blaadjes en bomen geven een achtergrond

Bekijk »