Parelhuwelijk Jan&Carin

Speciaal voor deze gelegenheid heb ik uitnodigingen ontworpen. Op de achterzijde heb ik met behulp van icoontjes en tekst een aantal opdrachten geplaatst. Het was de bedoeling dat iedereen een hapje of drankje en één bloem mee zou brengen. Dit heb ik bedacht om het bruidspaar te ontlasten. De verschillende bloemen zouden voor een divers boeket zorgen.

30-jarig huwelijksfeest

Voor het feest heb ik gerechtenkaartjes gemaakt. Deze kaartjes zouden de gasten invullen om duidelijk te maken wat het aanbod aan gerechten was. Ook zorgde het voor wat leuke aanspraak.

Op het feest was er de mogelijkheid om op de foto te gaan en een wens achter te laten voor het paar. Deze foto’s met bijpassende wensen zijn later in een fotoboek verwerkt.

Ontdek nog meer!

Diploma-uitreiking

Jaja, je raadt het al… Ik ben afgestudeerd als grafisch vormgever. Daar hoorde natuurlijk een passend feestje bij en misschien nog wel belangrijker: een passende

Bekijk »

Fotoreportage Spanje

Vakantie? Camera! Ik ga op vakantie en ik neem mee… Bij mij staat mijn (opgeladen!) camera bovenaan dit lijstje. Het klinkt misschien cliché maar reizen

Bekijk »