Verjaardagsfeest: “Party like a Jennum”

Voor een 30ste verjaardag werd ik gevraagd de vormgeving van het feest te verzorgen. De jarige was dit jaar op zoek naar iets speciaals, hij werd immers 30 jaar oud. Bij deze leeftijd past wel een bijzonder feestje en daar heb ik in overleg met de jarige voor kunnen zorgen. Samen hebben we een persoonlijke stijl kunnen bedenken die ik in meerdere feestelijke uitingen terug heb laten keren.

Hoe pak je een 30ste verjaardagsfeest aan?

Te beginnen met een leuke uitnodiging. Alle informatie over het feest was online te vinden op een interactieve website. Genodigden konden zich hier op een gemakkelijke manier aan-/of afmelden voor het feest.

De aankleding van het feest heb ik verzorgd met gepersonaliseerde posters, stickers en bierviltjes, allemaal in diezelfde feestelijke en vooral persoonlijke stijl. Dit alles heb ik ook verpakt in merchandise-kits die uitgedeeld werden aan de gasten bij binnenkomst.

De grootste smaakmaker van de avond was ‘het rad’. Deelnemers draaien er aan en kunnen dan iets winnen, verliezen, of moeten iets uitvoeren. Samen hebben we een aantal leuke opdrachten verzonnen voor het rad en deze heb ik verpakt in een leuk jasje. De gasten hebben zich hier goed mee weten te vermaken (ze waren er zelfs niet weg te slaan!).

Ontdek nog meer!

Eerste woordjesboek

Toen mijn neefje Tobias 1 jaar werd besloot ik om zijn eerste woordjes vast te leggen in een persoonlijk ‘eerste woordjesboek’. Wat ik vooral erg

Bekijk »