Stickers maken

Jezelf, je product of een boodschap promoten? Stickers zijn hier ideaal voor. Je hebt stickers in vele soorten en maten, er is van alles mogelijk! Ik heb stickers ontworpen en laten drukken voor onder andere:

  • een hardloopteam. Voorheen een zooitje ongeregeld nadat ze alle een sticker op hun shirt kregen steeg de teamspirit de pan uit!
  • een verjaardagsfeest. Met stickers die de boodschap van de avond “Party like a Jennum” promootte kon het feest niet meer stuk!
  • mijn portfolio-website. Heb jij een Creatief Monster gezien? Dan werpt mijn promotie zijn vruchten af!
  • een cadeau. Gepersonaliseerde stickers helemaal voor jou! Een cadeau waar nog lang van wordt nagenoten. Het stickeren zelf, de geplakte stickers tegenkomen of foto’s doorkrijgen van iemand anders die je stickers gespot heeft, het blijft leuk!
  • een auto. Iemand had het leuke idee om stickers, in de vorm van een pleister, te plakken op wat lelijke deukjes op zijn auto. Stukke goedkoper en veel origineler dan naar de garage gaan!

Stickers laten maken

Lijkt het jou ook leuk om je eigen stickers te hebben? Ik help je hier graag mee. Samen gaan we kijken naar wat jij het leukste vind en wat daar het beste bij aansluit. Heb je een klein budget? Dan is een grotere oplage stickers met een vaste vorm de beste keus. Heb je wel zin om een keer gek te doen? Samen kiezen we een eigen vorm voor jouw sticker en gaan we los met de verschillende maten! Ik doe je een aantal voorstellen maar er staat nog niks vast. Kleuren, maten, teksten en vormen kunnen nog aangepast worden. Ik geef je graag tips zoals: hoe groot een tekst het beste tot zijn recht komt of welke kleurencombinaties goed samen gaan. Samen sparren we door tot we de perfecte sticker voor jou hebben gevonden!

Ontdek nog meer!

Illustratiebundel

Deze illustratie is een ruwe schets gemaakt met potlood. Ik wilde me graag verdiepen in het vastleggen van verschillende gezichtsuitdrukkingen. Welke feeling krijg jij bij

Bekijk »