Uitgaansspel​ “The Crazy 26”

Het is inmiddels traditie om op mijn verjaardag Stratumseind in Eindhoven onveilig te maken. Daar konden we dit jaar wel een extra uitdaging bij gebruiken. Ik ging op zoek naar een leuk spel en al snel vond ik een spel dat me aansprak: The Crazy 88. Dit is een spel waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk van de 88 gekke opdrachten uit te voeren. Vaak moet er van de opdrachten ook een foto of filmpje gemaakt worden. Omdat we maar een paar uurtjes op Stratum zouden zijn koos ik ervoor om 26 gekke opdrachten te verzinnen, ik werd immers ook 26 jaar.

Uitgaansspel maken

Eerst maar eens die 26 opdrachten bedenken. Ik schreef een hoop opdrachten op en koos daar de 26 leukste en gekste opdrachten uit. Bijvoorbeeld: “Doe 26 jumping jacks’ of ‘laat een onbekende Jonne feliciteren”. Daarna begon ik aan de vormgeving. De opdrachten had ik in vakjes verdeeld over een A5 vel, dat ik op een kartonnen ondergrond had geplakt. Daar had ik gaatjes in gemaakt en een gevlochten touwtje doorheen gehaald zodat de deelnemers het bord om hun nek konden hangen. Ze konden het bord nu niet meer kwijtraken en de opdrachten waren ook makkelijk af te vinken.

Tijdens het spel waren er twee spelleiders. Zij vinkten de geslaagde opdrachten af met ieder een eigen kleur stift, om het zo eerlijk mogelijk te houden. Had je erg veel groene vinkjes? Dan was het tijd om bij de andere spelleider een roze te halen!

Uitgaansspel prijs

Elke opdracht was één, twee of drie punten waard, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad. Het was dus alleen nog maar even uitrekenen om er achter te komen op welke plaatsten de deelnemers geëindigd waren. De winnaar van The Crazy 26 had ze, op één na, allemaal voltooid, een hele prestatie! Hij won hiermee een leuk cadeau en ook heb ik een officieel The Crazy 26-certificaat gemaakt en overhandigd. Wat een eer!

Ontdek nog meer!

Zangduo Tim&Emiel

De aangewezen personen om jouw feest om te toveren in een spektakel! Laat het feest maar beginnen met deze feestelijke promotie! Voor deze heren heb

Bekijk »

Stickers maken

Jezelf, je product of een boodschap promoten? Stickers zijn hier ideaal voor. Je hebt stickers in vele soorten en maten, er is van alles mogelijk!

Bekijk »