Fotobundel beestenboel

Wat is het toch leuk om dieren te fotograferen! Ik vind dieren erg leuk omdat ze gewoon zichzelf zijn. Het leukste is dat ze nooit voor je staan te poseren, je krijgt dus niet snel een “opzettelijke” foto. Tegelijkertijd is dit ook een nadeel, de dieren willen nooit even stilstaan en lachen naar de camera! Zowel wilde dieren als huisdieren vastleggen doe ik graag en het kan vrijwel overal. Dat kan thuis, in de natuur, of in een dierentuin.

Buiten huisdieren fotograferen

Het liefst ga ik naar buiten met mijn camera, ook wanneer ik huisdieren ga fotograferen. De omgeving is dan meteen een mooie, natuurlijke en kleurrijke achtergrond. Ook vind ik een huisdier er meer op zijn gemak uitzien in de buitenlucht. Die gaat dan toch een beetje terug naar zijn roots, hè. Het is fijn als een hond los kan lopen en goed luistert als je foto’s gaat maken. Als dat niet het geval is dan breng ik een lang touw mee, zodat de hond niet weg kan lopen. Later fotoshop ik dat touw natuurlijk weer weg!

Ontdek nog meer!

Magazine

Familiemagazine

Afgelopen februari werd mijn Opa 80 jaar. Een bijzondere gebeurtenis waarbij ik een speciaal cadeau wel op zijn plaats vond. Mijn Opa is een echte

Bekijk »