Fotobundel kids

Kids zijn geweldig! Kinderen hebben een rijke fantasie, zijn ondeugend en hebben een frisse kijk op de wereld. Ieder kind is op zijn eigen manier speciaal en dit wil ik graag laten zien in mijn foto’s. Ik zet kinderen, net zoals volwassenen, graag op de foto in hun vertrouwde omgeving. Ik vind het leuk om te zien waar ze zich fijn bij voelen en ik pak graag dat “onopzettelijke giecheltje” mee. Ik heb ook wel eens foto’s gemaakt in een studio, maar ik vind de uitkomst daarvan minder persoonlijk.

Buiten foto’s maken

Het liefst ga ik naar buiten met mijn camera. Ik vind de natuur de mooiste achtergrond voor een foto. Het is prachtig buiten en je vindt vaak al snel de mooiste kleurencombinaties. Je hoeft dan niks meer aan te passen. Binnen moet je deze kleuren en omgeving zelf creëren, waardoor de foto’s er letterlijk minder natuurlijk uit komen te zien. Ook heb ik ervaren dat kinderen zich buiten vrijer en meer op hun gemak voelen dan in een “vreemde” studio en dat zie je terug op de foto’s!

Ontdek nog meer!

Magazine

Familiemagazine

Afgelopen februari werd mijn Opa 80 jaar. Een bijzondere gebeurtenis waarbij ik een speciaal cadeau wel op zijn plaats vond. Mijn Opa is een echte

Bekijk »