Website Stichting Hurmes Dierenthoes

Voor een stichting werd ik benaderd om een website te ontwerpen en bouwen. Hurmes Dierenthoes in het kort: een stichting met een duidelijk doel, namelijk een forever home dierenopvang voor kansarme dieren die in de maatschappij geen thuis meer kunnen vinden vanwege hun gezondheid, handicap of gedrag. Of gewoon omdat niemand hen meer wil hebben. Een prachtige stichting als je het mij vraagt. Ik hoefde dus niet lang na te denken over een antwoord of ik ze zou helpen of niet. Natuurlijk!!!!

Website laten bouwen

De stichting had al een website maar deze was inmiddels wel toe aan een fris hondenmandje.. ehh jasje! Wel handig om te beginnen omdat er al foto’s en teksten waren, dat vormt een mooie basis. Samen met twee vrijwilligers en Sandra, de voorzitter van de stichting, hebben we een stijl gekozen waarvan wij vonden dat die het beste aansloot bij de stichting. Naast de vaste kleuren van het logo hebben we nog een oker gele kleur toegevoegd. Al snel ontstond er een mooie website, maar er miste nog iets!

Website fotografie

Ook de foto’s van de oude website konden wel een opfrisbeurtje gebruiken. Zo’n uitdaging ga ik altijd graag aan. Ik sprak snel af met Sandra en niet veel later stond ik op de Hurmes boerderij met mijn camera. Heel leuk om al deze lieve dieren te fotograferen. We hadden van te voren niks afgesproken of voorbereid, oftewel de dieren gewoon fotograferen zoals ze zijn. Heerlijk!

Ontdek nog meer!

Fotoreportage Spanje

Vakantie? Camera! Ik ga op vakantie en ik neem mee… Bij mij staat mijn (opgeladen!) camera bovenaan dit lijstje. Het klinkt misschien cliché maar reizen

Bekijk »