Website Stichting Hurmes Dierenthoes

Voor een stichting werd ik benaderd om een website te ontwerpen en bouwen. Hurmes Dierenthoes in het kort: een stichting met een duidelijk doel, namelijk een forever home dierenopvang voor kansarme dieren die in de maatschappij geen thuis meer kunnen vinden vanwege hun gezondheid, handicap of gedrag. Of gewoon omdat niemand hen meer wil hebben. Een prachtige stichting als je het mij vraagt. Ik hoefde dus niet lang na te denken over een antwoord of ik ze zou helpen of niet. Natuurlijk!!!!

Website laten bouwen

De stichting had al een website maar deze was inmiddels wel toe aan een fris hondenmandje.. ehh jasje! Wel handig om te beginnen omdat er al foto’s en teksten waren, dat vormt een mooie basis. Samen met twee vrijwilligers en Sandra, de voorzitter van de stichting, hebben we een stijl gekozen waarvan wij vonden dat die het beste aansloot bij de stichting. Naast de vaste kleuren van het logo hebben we nog een oker gele kleur toegevoegd. Al snel ontstond er een mooie website, maar er miste nog iets!

Website fotografie

Ook de foto’s van de oude website konden wel een opfrisbeurtje gebruiken. Zo’n uitdaging ga ik altijd graag aan. Ik sprak snel af met Sandra en niet veel later stond ik op de Hurmes boerderij met mijn camera. Heel leuk om al deze lieve dieren te fotograferen. We hadden van te voren niks afgesproken of voorbereid, oftewel de dieren gewoon fotograferen zoals ze zijn. Heerlijk!

Adoptie op afstand

Om structurele donateurs te werven bedacht ik de ‘Adoptie op afstand’. Voor een klein maandelijks bedrag kun jij jouw eigen Hurmes-dier adopteren via de website. Je krijgt een foto met persoonlijk certificaat thuis op de mat en regelmatig een update over jouw favoriete beestje! 

Verjaardagskalender

Naast de website als donatie-platform zijn we ook begonnen met “Hurmes Musthaves”. Dit zijn verschillende hebbedingetjes in de stijl van Hurmes Dierenthoes. Deze worden verkocht en de opbrengst gaat natuurlijk volledig naar de stichting! Ook interesse in een Hurmes verjaardagskalender? Ze zijn slechts €9,95! Stuur een mailtje naar info@creatievemonsters.nl. Ik help je graag! 

Kerstkaarten

Een leuke seizoensgebonden toevoeging aan “Hurmes Musthaves”: kerstkaarten! Deze gepersonaliseerde kaarten zijn speciaal gemaakt voor “The Christmas Challenge”. Ze hebben felle harde kleuren zodat ze extra goed opvallen, want hoe meer kaarten er verkocht worden, hoe meer opbrengst ze krijgen. Het verdiende eindbedrag wordt namelijk verdubbeld! Ook interesse in een set Hurmes kerstkaarten? Ze gaan per set van 4 (2 ontwerpen) voor slechts €5! Stuur een mailtje naar info@creatievemonsters.nl en ik zorg dat ze jouw kant in komen!

Flyers

Wie of wat is Stichting Hurmes Dierenthoes? Lees het allemaal op deze handige A6 flyer! Ideaal als informatieve versterking bij de “Hurmes Musthaves”.

Ontdek nog meer!