Neem de tijd

(er is genoeg!)

Illustraties maken

Het begint allemaal bij een gedachte. Ik vind het elke keer weer bijzonder om deze gedachte om te zetten naar een getekend beeld. Je kunt met illustraties oneindig veel richtingen op. Er is veel keus tussen verschillende materialen en hulpmiddelen. Ik bedenk eerst goed wat ik wil gebruiken; een pen, een potlood, een kwast, of misschien wel een tekentablet? Waar maak ik de illustratie op? Op papier, stof of misschien wel rechtstreeks op een muur? Een juiste keuze zorgt voor een mooi eindresultaat.

 

Wat illustreer ik zoal?

Ik vind illustraties maken erg leuk omdat het me het gevoel geeft dat ik mezelf kan blijven ontwikkelen. Ik heb onder andere illustraties voor kinderboeken gemaakt en schilderijen voor kinderkamers, maar je kunt ook denken aan icoontjes op een website. Daarnaast maak ik regelmatig illustraties voor uitwerkingen van een quiz of andere spelgelegenheden. Met een illustratie kan ik net die extra touch geven aan een project en op elke illustratie ben ik steeds een beetje trotser.

Monsterlijke illustraties

Bekijk hier illustraties waar ik mijn tanden in heb gezet.

Stickers maken

Jezelf, je product of een boodschap promoten? Stickers zijn hier ideaal voor. Je hebt stickers in vele soorten en maten, er is van alles mogelijk!

Bekijk »

Illustratiebundel

Deze illustratie is een ruwe schets gemaakt met potlood. Ik wilde me graag verdiepen in het vastleggen van verschillende gezichtsuitdrukkingen. Welke feeling krijg jij bij

Bekijk »