Illustratiebundel

Deze illustratie is een ruwe schets gemaakt met potlood. Ik wilde me graag verdiepen in het vastleggen van verschillende gezichtsuitdrukkingen. Welke feeling krijg jij bij dit gezicht? Laat het me weten!

Digitale Illustratie

De illustratie ‘Welkom klein beertje’ heb ik op mijn Macbook gemaakt. Eerst volledig met een pentool getekend in Illustrator en daarna heb ik met kwasttools een aantal lagen kleur toegevoegd. Toch heb ik hem later als kaart af laten drukken, het is stiekem toch wel leuk om iets in je handen te hebben.

Illustratie op canvas

De illustraties ‘IJsbeertjes’, ‘Schaapjes’ en ‘Actiefiguren’ heb ik eerst, met potlood, op een canvas getekend. Daarna heb ik ze beschilderd met acrylverf. Acrylverf is een verf op waterbasis, waardoor die makkelijk te mengen is. De verf is sneldrogend, dus kun je snel weer door naar je volgende schilderij! De ijsbeertjes heb ik speciaal gemaakt voor de babykamer van mijn kersverse nichtje, de schaapjes om eens iets nieuws te proberen en de actiefiguren in opdracht.

Tip: vernis je schilderij wanneer het klaar en droog is voor extra bescherming.

Ontdek nog meer!

Fotobundel oldtimers

Goed onderhouden oldtimers kan ik waarderen! Ik fotografeer ze dan ook graag. Een oldtimer heeft, voor mijn gevoel, een eigen karakter en uitstraling. ‘Toevallig’ bevond

Bekijk »

Perspectief vectortekeningen

Voor deze vectortekeningen heb ik als inspiratie Bospark Bakel gebruikt. Neem eens een wandeling door het bospark en kom deze leuke locaties allemaal tegen!  Bospark

Bekijk »

Stickers maken

Jezelf, je product of een boodschap promoten? Stickers zijn hier ideaal voor. Je hebt stickers in vele soorten en maten, er is van alles mogelijk!

Bekijk »