De wereld is te rond

(om in een hoekje te zitten!)

Mijn interesses

Ik zeg wel eens “alles is vormgeven” en dat is ook echt zo. Alles in de wereld is of kan vormgegeven worden. Als je het kunt bedenken dan kun je het ook maken! Dat interesseert me. Omdat er zo veel vorm te geven is heb ik als grafisch vormgever een brede interesse. Hier onder heb ik een aantal specifieke onderwerpen opgesomd waar ik altijd naar uitkijk om een creatief steentje aan bij te dragen.

Evenementen

Een evenement kan van alles zijn, bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje, een diploma-uitreiking of een jubileum. Ik draag graag een grafisch steentje bij aan zo'n project..

Illustraties

Het begint allemaal bij een gedachte. Ik vind het elke keer weer bijzonder om deze gedachte om te zetten naar een getekend beeld. Je kunt met illustraties oneindig veel richtingen op..

Fotografie

Fotograferen betekent letterlijk schrijven met licht. Ik vind het leuk om samen met jou een fotografisch verhaal te maken. Ik ben reuze benieuwd naar jouw verhaal en ideeën..

Webdesign

Dat ik van webdesign hou is wel aan mijn website te zien. Ik maak ook graag interactieve uitnodigingen, op maat gemaakte webpagina's speciaal voor een leuke gelegenheid..

Drukwerk

Iets vormgeven op de computer is altijd leuk, maar het is pas écht gaaf wanneer je je werk in gedrukte vorm in handen krijgt. Er zijn veel druktechnieken en dat kan soms best overweldigend zijn..

Ruimtelijk vormgeven

”Aan een rommelig bureau kun je niet werken” is mijn motto. Ik zorg er graag voor dat alles netjes is, goed bij elkaar past en tot in de puntjes verzorgd is. Kleuren en materialen tot één geheel combineren..

Daarnaast vind ik het erg leuk om creatieve teksten te schrijven. Hier wil ik graag meer over leren.