Interieur babykamer

In babykamers zijn kleuren en materialen uitstekend te combineren tot één geheel. Leuke, felgekleurde muren gecombineerd met meubeltjes, speelgoed en beddengoed. Ik vind het altijd weer een uitdaging om een gezellig speels kamertje te maken waar ook heerlijk rustig geslapen kan worden. Als grafisch vormgever heb ik veel zelf in de hand. Vaak heb ik al snel een bepaald resultaat voor ogen. Met een beetje geluk hoef ik daarvoor niet op zoek en kan ik het zelf maken.

Babykamer inrichten

De babykamer van Thijmen. Een slimme, lieve en schattige jongen. Een koalabeertje vonden wij wel bij hem passen en daarom hebben we dat als thema voor zijn kamer gekozen.
 
De koala-schilderijen stralen rust en minimalisme uit. Zo kan de baby lekker slapen.
 
Als wanddecoratie hebben we voor een sticker gekozen; een koala die op een tak rust. De blaadjes ”waaien” door de hele kamer heen.
 

De letters zijn van karton en zijn beschilderd met grijze tinten. De koalabeertjes op deze letters zijn geprint op glanspapier.

Ontdek nog meer!

Fotoreportage Enkhuizen

Een prachtige historische stad in de regio West-Friesland. De stad grenst zowel aan het Markermeer als aan het IJsselmeer. Tijdens de gouden eeuw was Enkhuizen

Bekijk »