Interieur dreumeskamer

In kinderkamers zijn kleuren en materialen uitstekend te combineren tot één geheel. Leuke, felgekleurde muren gecombineerd met meubeltjes, speelgoed en beddengoed. Ik vind het altijd weer een uitdaging om een gezellig speels kamertje te maken waar ook heerlijk rustig geslapen kan worden. Als grafisch vormgever heb ik veel zelf in de hand. Vaak heb ik al snel een bepaald resultaat voor ogen. Met een beetje geluk hoef ik daarvoor niet op zoek en kan ik het zelf maken.

Dreumeskamer inrichten

De dreumeskamer van Charlie. Een lieve, ondeugende jongen met twee ouders die gek zijn op Nijntje. “Toevallig” komt er in Nijntje ook een bruine beer voor, genaamd Boris Beer. Als thema hebben we voor een bruine beer gekozen.
 
Voor zijn kamer hebben we een vectortekening gemaakt op triplex platen. Deze tekening hebben we vervolgens op de muur geplakt.
 

Op het stoeltje hebben we een Boris Beer-afbeelding geschilderd. De Boris Beer-details vind je terug in de accessoires die over de kamer verspreid zijn.

Ontdek nog meer!

Fotobundel kids

Kids zijn geweldig! Kinderen hebben een rijke fantasie, zijn ondeugend en hebben een frisse kijk op de wereld. Ieder kind is op zijn eigen manier

Bekijk »

Website kapperszaak

Kapperszaak Cisaux in Boxtel, gerund door twee gezellige dames die zich, uiteraard, liever met kapsels dan met websites bezighouden! Gelukkig hou ik me liever met

Bekijk »