Interieur peuterkamer

In kinderkamers zijn kleuren en materialen uitstekend te combineren tot één geheel. Leuke, felgekleurde muren gecombineerd met meubeltjes, speelgoed en beddengoed. Ik vind het altijd weer een uitdaging om een gezellig speels kamertje te maken waar ook heerlijk rustig geslapen kan worden. Als grafisch vormgever heb ik veel zelf in de hand. Vaak heb ik al snel een bepaald resultaat voor ogen. Met een beetje geluk hoef ik daarvoor niet op zoek en kan ik het zelf maken.

Kinderkamer inrichten

De kinderkamer van Tobias. Een stoere jongen met een lieve persoonlijkheid. De pandabeer werd het thema voor zijn kamer; zowel stoer als lief. De schilderijen zijn speciaal ontworpen voor deze kamer. Twee leuke panda’s met in het midden een versje, dat overigens ook een leuk slaapliedje is.
 
Het krukje heb ik zwart-wit beschilderd zodat het past bij het pandathema. Natuurlijk is het ook een handig krukje om het grote bed in te kruipen.
 

De letters “Tobias” zijn van karton. Makkelijk om te beschilderen en/of te beplakken en het is niet erg als ze per ongeluk stukgaan.

Ontdek nog meer!

Eerste woordjesboek

Toen mijn neefje Tobias 1 jaar werd besloot ik om zijn eerste woordjes vast te leggen in een persoonlijk ‘eerste woordjesboek’. Wat ik vooral erg

Bekijk »

Diploma-uitreiking

Jaja, je raadt het al… Ik ben afgestudeerd als grafisch vormgever. Daar hoorde natuurlijk een passend feestje bij en misschien nog wel belangrijker: een passende

Bekijk »