Interviews en blogberichten

Toen me werd gevraagd of ze mij mochten interviewen voor het magazine Samen voor Dieren om zo meer mensen te inspireren tot het doen van vrijwilligerswerk, kon ik natuurlijk geen nee zeggen! Samen voor Dieren is van Stichting Dierenlot en ze wilde graag meer weten over mijn vrijwilligerswerk bij Stichting Hurmes Dierenthoes.

Blogbericht Interveste

Interveste vroeg mij een blog te schrijven over één van mijn werkzaamheden als vrijwilliger. Het was moeilijk kiezen, maar ik ben voor de open dag van Bospark Bakel gegaan. Bekijk hier de volledige blog: www.interveste.nl/blog

Stay tuned, want er volgen nog meer blogs!

Instagrampost Hurmes Dierenthoes

Lieve woorden van Hurmes Dierenthoes op hun Instagram-account.

Verder schrijf ik ook graag artikels voor stichtingen en vrijwilligerswerk, wanneer zij een leuk nieuwtje te delen hebben. Je vindt deze artikels o.a. in lokale kranten. Kijk uit naar Hurmes Dierenthoes, Bospark Bakel of de nieuwsbrief van St. Jozefsheil! 

Ontdek nog meer!

Stickers maken

Jezelf, je product of een boodschap promoten? Stickers zijn hier ideaal voor. Je hebt stickers in vele soorten en maten, er is van alles mogelijk!

Bekijk »

Fotobundel kids

Kids zijn geweldig! Kinderen hebben een rijke fantasie, zijn ondeugend en hebben een frisse kijk op de wereld. Ieder kind is op zijn eigen manier

Bekijk »