Als je loslaat

(heb je twee handen vrij!)

Webdesign

Dat ik van webdesign hou is wel aan mijn website te zien. Naast mijn eigen website heb ik ook een aantal websites voor bedrijven gemaakt, als pure hobby. Een website is voor een bedrijf hét visitekaartje, het moet goed aansluiten bij het bedrijf en dus ook de juiste look en feel hebben. Ik maak ook graag interactieve uitnodigingen, op maat gemaakte webpagina’s speciaal voor een leuke gelegenheid. Dit zijn altijd weer een leuke uitdagingen.

Online-uitnodigingen

Stel, je hebt iets te vieren. Om het feest perfect te laten verlopen, ga je aan de slag met uitnodigingen. Maar waar kies je voor? Kaarten versturen is wel persoonlijk, maar het kost veel tijd en je moet misschien weer op een brief wachten om een antwoord te krijgen. Via Whatsapp kost het minder tijd, maar dat is ook minder persoonlijk en vaak onhandig.
 

Een online-uitnodiging is de oplossing: een landingspagina op maat gemaakt voor jouw feestje. Je kunt op deze pagina je genodigden vragen om een contactformulier in te vullen; het antwoord verschijnt direct in je mailbox. De gehele pagina is in de sfeer van jouw feestje. Door middel van leuke foto’s en passende teksten komen je gasten direct in de juiste sfeer. Eenvoudig, praktisch en origineel.

Monsterlijke website's

Bekijk hier websites of landingspagina’s waar ik mijn tanden in heb gezet.

Magazine

Familiemagazine

Afgelopen februari werd mijn Opa 80 jaar. Een bijzondere gebeurtenis waarbij ik een speciaal cadeau wel op zijn plaats vond. Mijn Opa is een echte

Bekijk »